a thing called cosybelle

Gepubliceerd op 19 augustus 2018 om 16:45

It al starts with an idea….op zoek naar een uitlaatklep, ontsnappen aan de dagelijkse realiteit...een gevoel van 'ik wil meer'... er zijn wel een tiental redenen waarom ik met deze blog ben gestart. Vooral een zoektocht naar wat ik zelf belangrijk vind in het leven en welke dingen mij dagelijks triggeren, maar waar ik niet altijd de tijd voor heb om mij in te verdiepen.

Een goed boek, een recept op het internet met 101 ingrediënten waarvan ik begot niet weet waar ze te vinden in de supermarkten, een nieuw kapsel, die ééne fantastische jumpsuit...

Als mama van 3 is het vaak kijken en niet heel vaak ook effectief uitvoeren. Wegens gebrek aan tijd, vaak ook gebrek aan zin na een vermoeidende dag, en ook duidelijk een gebrek aan het nemen van beslissingen. Die mooie jumpsuit zal volgende maand wel vervangen worden door eentje die ik nog mooier zal vinden, en wie weet, bestel ik hem dan wel... Dat ééne recept kan misschien wel eens een andere keer, laten we het vandaag simpel houden met ingrediënten die ik hier wel in de kast heb staan. Uitstel dus....

 

Met deze blog ga ik op zoek naar die dingen die mij, en misschien wel ook anderen, een goed gevoel geven. Stimuleren van toch maar dat boek is te gaan lezen, of toch maar eens die ééne hippe zaak binnen te stappen waar ik anders enkel even voor de etalage sta te dromen.

Ik ga op zoek naar mensen met passie, met een idee, een doel en vooral een gevoel voor eigenheid. Een zoektocht die ook mijn eigen passies en gevoel van eigenheid versterken.

 

Cosybelle....mooie dingen....

 

Feel free om reacties na te laten wanneer jullie zelf ideetjes hebben om deze zoektocht nog leuker te maken.

 

Lieve groetjes

Kim


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.