morgen d-day

Gepubliceerd op 21 augustus 2018 om 15:40

Zijn we binnen 24 uur eindelijk verlost van de slapeloze nachten? Na drie jaar zou dit wel eens fijn zijn....De meisjes zijn niet de beste slapers en dat vinden we niet zo erg, maar elke nacht opnieuw uit bed om wat melk te brengen of hen gewoon te troosten tot ze opnieuw in slaap vallen hamert er na enkele jaren toch serieus op in. Het is makkelijk om als buitenstander hier een mening over te geven, en geloof me, we hebben ze allemaal al gehoord. Op de tanden bijten, laten wenen, ze niet meer samen laten slapen,....allemaal goed en wel. Eentje die weigert om te slapen, en dat hebben we ook gehad, stuurde we zo een tien keer per nacht terug naar bed. " Komaan Maxim, terug gaan slapen". " Hup Max, als je nu flink naar bed gaat krijg je morgen een sticker".... en na een tijdje bleef hij ook echt in bed.

Zo twee van die koppige monsters, en dan nog is meisjes met een net iets hoger drama-gehalte dan jongens...., net niet zo evident. En na een tijdje kies je dan inderdaad voor de makkelijkste oplossing. 's Morgens om 5.30u gaat bij lief wel die wekker af. Toch graag enkele uren nachtrust.

Nu, op zoek naar een andere oplossing bij de pediater die bij Lena twee enorme amandelen ziet hangen. Dit wordt dus de oplossing, onze weg naar een hemel op aarde met drie fantastische kids, die nu alle drie als roosjes gaan slapen. ALLEDRIE.

Misschien wel noodzakelijk die amandelen, op termijn volgens mij toch enkel maar een pain in the ass voor toekomstige keelontstekingen etc. maar razend benieuwd of bij gebrek aan die twee klokken in haar keel onze lieve meid ook effectief elke nacht tot 's morgens vroeg in dromenland zal vertoeven..... to be continued ;-)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.